Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Fríssítsek Winfoss 10 re? :/

Fríssítsek Winfoss 10 re? :/

Figyelt kérdés

Ellenérvek, illetve érvek?

Köszi

2015. aug. 30. 17:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát ha fosnak nevezed/gondolod, akkor a kérdés is felesleges szerintem.
2015. aug. 30. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Hallgass a szívedre!
2015. aug. 30. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne legyél már életképtelen. Rengeteg cikk van erről és még itt a gyakorin is van ilyen kérdés.
2015. aug. 30. 17:46
 4/6 anonim ***** válasza:
Te ne.
2015. aug. 30. 17:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Ráérsz.Elégé nem tökéletes.

Most megyek vissza 7-re.

2015. aug. 30. 17:54
 6/6 A kérdező kommentje:

Akkor ezekszerint még mindig ratyi az egész. (y)

Mikor kiadták, 29.én, egy hónapja (+1 napja) akkor felraktam, és egy kalap ...! Fagyott, Edge kula, inkompatibilitás, instabilitás, és van aki ezt a rendszert használja, grat hozzá! -_-

Mindjárt jön rá a válasz "én ezt használom és semmi gond nincs vele, nem omlik össze semmi" akkor király 1 vagy a több száz ezer felhasználóbol, akinek ennek ellenkezője bizonyosult be.

Még most adják ki hozzá a több gigás update/patcheket miezmár?? Lehet jólenne ez, de én még vártam volna vele, és belepakoltam volna a rendszerbe, az azóta talált hiba rengeteg, megoldásait.

Mondjuk ez az adatlopáson és a nyomuláson nem változtat. :/

Meg az érintésre tervezéstől. Mert ez nem pc re van, ez érintésre, ami pc-n nemhiszem h sok értelme van.

(csak egy vélemény)

Amugy azért tetem fel a kérdést, hogy azóta milyen szinten áll a rendszer, javult e már. Mivel az insider program ujraindult, újjabb buildekkel. (boccs ha nem insider prewiev, de akkoris ujraindult)

Nah mostmár lehet belekötni a véleményembe.

2015. aug. 30. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!