Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Frissítsek Windows 10-re?

Frissítsek Windows 10-re?

Figyelt kérdés

2015. aug. 16. 19:21
 1/9 anonim ***** válasza:
Önálló ember vagy?
2015. aug. 16. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Doktor úr, én olyan bizonytalan vagyok. Vagy mégsem?
2015. aug. 16. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:

ezt neked kell eldönteni.

én frissítettem,semmi gond vele.

egy ismerős is frissített,és folyamat összeomlik neki.

ha rám halgatsz,vársz még 1-2 hetet a frissítéssel.

2015. aug. 16. 19:55
 4/9 anonim ***** válasza:
55%
Nekem egy idő (viszonylag hamar) bebuggolt.Ment is viszza a 8.1. Én azt ajánlom. Abból is az Idustry Pro verziót. Próbáljátok ki.
2015. aug. 16. 20:05
 5/9 anonim ***** válasza:
18%

Semmiképpen ne!

A Windows10 Home verziójában nincs lehetőség az automatikus frissítés kikapcsolására. Itt ne csak biztonsági frissítésekre gondolj, hanem funkcionális frissítésekre, illetve külső driverek frissítésére is. Úgy képzeld el a dolgot, hogy a Microsoft sorra egymás után küldi ki a hibás, akár rendszerösszeomlásokat is okozó frissítéseket, meg az újabbnál újabb bugos "fejlesztéseket", és te nem szállhatsz ki belőle! Megállíthatatlanul, folyamatosan ömleni fog a nyakadba a sz**!

Nem mellesleg a Windows10 egy orwell-i rémálom. Ha Windows10-et telepítesz a gépedre, gyakorlatilag teljhatalmat adsz a Microsoft-nak (+ az NSA-nek és társainak) a számítógéped felett, ezáltal az adataid, az összes személyes fájlod felett. Olvasd el a Microsoft weblapján a Windows-ra vonatkozó adatvédelmi tájékoztatókat, érdekes olvasmányok. Ha frissítesz Windows10-re, teljes mértékben, végleg lemondasz a maradék magánéletedről!

2015. aug. 16. 20:07
 6/9 anonim ***** válasza:
40%

"Ha Windows10-et telepítesz a gépedre, gyakorlatilag teljhatalmat adsz a Microsoft-nak (+ az NSA-nek és társainak) a számítógéped felett, ezáltal az adataid, az összes személyes fájlod felett."

Ugyanez megérkezett kötelező frissítések formájában a 7-hez és 8-hoz is, csak ezt még kevesen tudják, mivel mindenféle bejelentés nélkül érkezett.

A kérdés most már nem a 10-re váltás, hanem Vista, vagy Vista utáni, esetleg 7/8 frissítések nélkül. Meg persze ott a linux is, aki nem játszik olyan játékokkal, amihez kell a win, annak tökéletes. Egyébként a Vista is tökéletlen, mert nem tudja az SSD-ket megfelelően kezelni. Szép kis csapda.

[link]

Az optimális megoldás talán linux fő rendszernek, és egy windows partíció kizárólag játékra, semmi egyébre. Az is jól "kibelezve", frissítések kikapcsolva.

2015. aug. 16. 20:37
 7/9 anonim ***** válasza:

20:37

"Ugyanez megérkezett kötelező frissítések formájában a 7-hez és 8-hoz is"

Pontosan mi? Azon túl, hogy nyilván a 7-es is gyárilag tele van folyamatosan naprakészen tartott hátsó kapukkal.

Érkezett a 7-eshez frissítésként olyan "kényelmi szolgáltatás", ami a Win8/10-ben benne van? Pl. bejelentkezés helyi fiók helyett Microsoft Accounttal, vagy ehhez hasonló rémálom?

2015. aug. 16. 21:15
 8/9 anonim ***** válasza:
72%
Nem külön a te adataid érdekli a Micro$oftot hanem mindenkié statisztikailag. A telefonszolgáltatók pedig elmentik az összes küldött üzenetet, akkor most már sms -t sem küldesz? Esetleg beszélni sem szoktál mert letudják hallgatni? Lehet a nappalid is bepoloskázta már az FBI.
2015. aug. 16. 21:21
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindent ki lehet kapcsolni a 10-ben.

A lenyomozás dolgokat a gépház/adat védelemben a frissítéseket a helyi szolgáltatásokban és az MSconfig-ban.

A Defender letíltásához, pedig letölthető egy kis reg fájl.

2015. aug. 17. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!