Windows 7 újratelepítés?
Figyelt kérdés
Sziasztok segítsetek kérlek.. telepitettem mindent de nekem a legvégén nem kinálta fel a hálozatokat hanem kapásból kirakott asztalra es amikor ott kapcsolódnék szélessávú internethez akkor kell neki illesztőprogram hálózati adapterhez. Ezzel mit tudok csinálni vagy honnan tudom beszerezni?2015. aug. 29. 08:15
1/17 anonim válasza:
Milyen hálózati kártyád van a gépben?
2/17 A kérdező kommentje:
pff nemtudom.. az alaplapom Asrock H87M pro és gondolom abba van beleépítve vagy nem?
2015. aug. 29. 08:18
3/17 anonim válasza:
Az alaplap (vagy a laptop) pontos típusát keresd meg. A gyártó honlapján keress rá a driverekre majd telepítsd a hálókártya szoftverét.
4/17 anonim válasza:
Akkor szedd le az Everest Home vagy az AIDA64 nevű programot és elvileg annak ki kell majd írnia, hogy milyen van a gépedben. Utána már tudok neked linkelni egy illesztőprogramot.
5/17 A kérdező kommentje:
a hálózati erőforrásoknál keressem? (Everest ultimate edition)
2015. aug. 29. 08:30
6/17 anonim válasza:
Bal oldalt
Számítógép->Összegzés
Ott lesz majd egy olyan, hogy hálózat.
7/17 anonim válasza:
Azt elfelejtettem írni, hogy ha már rámentél akkor a jobb oldalon görgess lejjebb és nagyjából a lista felénél kell lennie.
8/17 A kérdező kommentje:
ott annyit írnak hogy :elsődleges ip-cím
elsődleges mac-cím
olyan mintha nem akarná felismerni a wi-fi sticket
2015. aug. 29. 08:38
9/17 anonim válasza:
Az alaplapod alapján találtam egy lehetséges illesztőprogramot. Töltsd le, telepítsd fel ha kéri akkor indítsd újra a számítógépet. Várom majd a válaszod a történtekről.
10/17 A kérdező kommentje:
sejtettem hogy nem lesz joo :/ ez a hibaüzenet:
The realtek network controller was not found.
If deep sleep mode is enabled please plug the cable.
2015. aug. 29. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!