Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10-re érdemes áttérni?

Windows 10-re érdemes áttérni?

Figyelt kérdés
Mik az előnyei, hátrányai a tapasztalatokban?

2015. aug. 28. 07:29
 1/4 anonim ***** válasza:
69%

Még várj vele néhány hónapot !

A legjobb Windows is lehet belőle, csak hagyni kell megérni.

2015. aug. 28. 07:34
 2/4 anonim ***** válasza:
47%

Előnye: Új, csillog-villog, ingyé' van, talán száz év múlva lesznek említésre érdemes exkluzív játékok, ha van xbox1-ed, akkor tudsz róla steamelni.

Hátránya: Állandóan "hazatelefonál" a Microsoftnak, és beállításoktól függően rengeteg vagy némi személyes adatot megoszt velük. A frissítések kötelezőek és azt telepít a Micrososft a gépedre, amit szeretne. Továbbra is nyomulnak a metró appokkal és a reklámokkal, ebben arendszerben már olyan alapvető dolgok, mint a képnéző vagy a számológép is csak metró változatban érhető el.

Ha az áttérés mellett döntesz, akkor a járható út az, hogy először frissítesz, hogy a géped aktivációja megtörténjen (ez a Micrososft szerverén tárolódik), aztán teljes formázás, és tiszta telepítés. Így kerülheted el a leggyakoribb bugokat.

2015. aug. 28. 07:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Én áttértem win10re. Nagyon jó rendszer! 1.5-2 óra alatt megvolt a frissítés :D Nagyon stabil rendszer, nekem nagyon tetszik :) Én eddig csak egy bugot tapasztaltam: az explorer.exe nagyon kiegyensúlyozatlan volt, de erre 3-4 nap múlva érkezett patch. Aktiválási gondjaim nincsenek (nincs is aktiválva a vindóz XD), de a microsoft saját maga írta le hogy kell aktiválni a windowst xddd A régi játékaim remekül elfutnak, gta:sa win xp módban, gta vice cityhez kellett valami direct play, az nfsu2 pedig simán elindult dx12-n, nem kellett semmi küloön program :D Az meg hogy adatokat gyűjtenek rólad az nem csak a win10nél van, mindenhol ez van sajna :( Előny: gyors, stabil rendszer, újra van startmenü, meg minden, ez lesz az univerzál rendszer stb. Igazából elvileg ilyennek kellett volna a 8-nak is lennie, csak azt elbaxták a full táblagépre való optimálással -.- Hátrány: még tényleg nincs teljesen kész, szerintem 1-2 hónap múlva már a félősök is frissíthetnek., lehet, hogy valamelyik programod nem lesz kompatibilis, de a beépített hibelhárító csodákra képes :D, és ha tört microsoft rends
2015. aug. 28. 21:09
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 bocs, véletlen elküldtem. szóval folyt. köv. ha nem eredeti microsoft szoftvereid vannak (pl. office), akkor azt automatikusan letörli - de akkor meg ott a libre office. Több hátrányt nem tudok sorolni, habár én úgyse nagyon használok office-t ...
2015. aug. 28. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!