Érdemes feltem a Windows 10-et? (Többi lent)
Most Win7 van a gépemen amin nagy részt játékok vannak!
Ezeket a játékokat Win10-en is szeretném futatni.(ETS2 ezt azért mert Logitech g25-ön játszok, Grid, Farming Simulator, CoD, Battlefield Bad Company 2)
Szerintetek ezek ugyanugy futnának Win10-en is? Ha nem akkor kb mennyi fps különbség lehet?
A válaszokat előre is köszönöm!
Én nemrég váltottam 10-re 7-ről, de nekem ugyanúgy futnak a programok, bár ez alatt csak a Photoshopot és a Photoscapet és a movie makert.
De ennyit tudok sajnos neked mondani :/
Miért ne függene???? Megvan hozzá a Win10 driver ami letölthető 32 és 64bit-es op rendszerekre.
Ugyan itt szedtem le a Win7 64 bites drivert és tökéletesen működik.
Ets2 nekem is megy, ugyanígy a farming simulator 2015, sőt még a battlefield 1942 is (2003) ezeken kívül minden megy rajta, csak ha valami probléma van a progival, akkor parancsikonjára jobb egérgomb, tulajdonságok, kompatibilitás, futtatás a következő renszerüzemmódban, windows 7 ENNYI
szerintem megéri felrakni, én már 5 hónapja használom és semmi bajom nincs vele. (kül. játszok helyett játszom. (ik-es ige)
FPS külömbség: 0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!