Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan állítsam vissza a...

Hogyan állítsam vissza a windows 8.1 et windows 10-ről?

Figyelt kérdés

Tegnap felraktam a gépre a windows 10-et.

Miután feltelepült kiderült, hogy hibásan működik. A tálca használhatatlan mivel hiába kattintgatok nem történik semmi. A programokat se akarja elindítani, csak nagy nehezen. Előtte 8.1 em volt, gondoltam visszarakom. Elkezdtem a telepítést, de miután beírtam a termékkulcsot ezt írta ki: "Valami baj történt". Légyszíves segítsetek, mert így nem lehet használni a gépet. Ha ez segít akkor egy középkategóriás gamer gépem van.

2015. aug. 27. 13:32
 1/8 anonim ***** válasza:
eredeti windows?
2015. aug. 27. 13:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen
2015. aug. 27. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Felraktad az összes frissítést? Nekem az megoldotta ugyanezt a problémát.

Ha nem törölted a windows.old mappát akkor gépház/frissítés/helyreállítás

2015. aug. 27. 14:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Megcsináltam ezt amit írtál éa most ezt írja ki: INACCESSIBLE BOOT DEVICE. És a gép folyamatosan újraindul
2015. aug. 27. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam ilyenen problémázni, simán újratelepítem az egész windowst a francba. Vagy ha van adatod amit el nem szeretnél elveszíteni, akkor készíts előtte egy mentést. pl. Kiszedheted a merevlemezt, de még jobb megoldás ha beraksz egy linux live pendriveot és kimásolod a cuccost külső vinyóra.
2015. aug. 27. 14:27
 6/8 A kérdező kommentje:
Na igen de ezek után hogy rakjam újra?
2015. aug. 27. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Berakod a telepítő cd-t és telepíted a windowst
2015. aug. 27. 14:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam, de nem érzékeli a cd-t. Amikor a gép beindul akkor nem lép be a felhasználóba hanem még előtte kiírja a hibát és aztán újraindul. Ha nem kapcsolnám ki akkor a végtelenségig ismétlődne a folyamat.
2015. aug. 27. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!