Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan allitsam vissza az...

Psydub kérdése:

Hogyan allitsam vissza az Aero-t win7-en?

Figyelt kérdés
Egesznapos kinlodas utan mostmar oda jutottam hogy megkerdezzem mert nem mukodik az aero a laptopomon? Valszeg egy masik progi blokkolta ami mar nincs meg de az aeronak meg mindig nincs nyoma. Magatol atvalt a windows clasic temara es ennyi. Eddig soha nem volt semmi gond ezzel egyebkent lattam hogy sokan kuszkodtok ezzel a problemaval, A driverek frissitve vannak meg minden ha eddig jovolt akkor mas okbol mondta fel a szolgalatot.

2014. dec. 26. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
nem mind1 mi a hátér kép ?
2014. dec. 26. 22:47
 2/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy valami blokkolja a VGA driver komponenseket? Vagy ha a személyreszabásnál egy aero-s témát állítasz be, akkor nem lesz átlátszó?

Egyébként meg, a parancssort futtasd rendszergazdaként és írd be először, hogy "net stop uxsms", aztán pedig "net start uxsms" és utána működnie kell, ha így se, akkor menj be a vezérlőpultba, ott a felügyeleti eszközökbe és azon belül van olyan, hogy szolgáltatások és azon belül van egy olyan szolgáltatás, hogy "Témák".

Ennek automatikusan indulónak kell lennie és el kell lennie indítva, ha nincs elindítva, akkor indítsd el és állítsd automatikusra (jobb egérgomb, tulajdonságok).

[link]

Ha ez nincs, akkor se aero, se normál séma, csak a klasszikus.

2014. dec. 26. 22:56
 3/7 A kérdező kommentje:
a windowsom angol es igen,lehet hogy a vga komponenseket blokkolja valami,megprobaltam amit mondtal de nem valtozott semmi. ez nagyon kifogott rajtam..lehet hogy nem kompatibilis egyik driver vagy ilyesmi?van egy olyasmi hiba uzenet hogy a vidikarim nem kompatibilis az aeroval..hogylehet ez ha eddig minden jovolt felraktam egy progit majd toroltem es egybol ezzel a problemaval talaltam szembe magam.mar egy egesz napot szantam ra hogy helyrehozzam,sikertelenul.egyre tobb akadalyal talalom szembe magam.help
2014. dec. 27. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Bár én szeretem a kihívásokat, azért ilyenkor nem szoktam elszórakozni, főleg nem egy Windows-al, mert az évek alatt megtanultam azt, hogy a Windows-t nem éri meg foltozgatni, azt meg kell fogni és ilyenkor teljesen újra kell húzni és legközelebb oda kell figyelni, hogy elkerüljük az ilyeneket (pl azt a szart többször ne rakd fel).
2014. dec. 27. 15:34
 5/7 A kérdező kommentje:
igazad van,megprobalom meg kicsit babralni mert ennel rosszabb ugyse lehet.nagyon sajnalom szegeny laptopot mert mar 2 eve megvettem es azota tokeletesen mukodott Win csere nelkul,most jott az a dolog es teljesen tonkreba*ta..egyebkent koszonom a segitsegedet!
2014. dec. 27. 16:02
 6/7 anonim ***** válasza:

Vicces egyébként, mert nálam egy Windows van amikor egy hónapig se bírja, így is maximum 3 hónap az amit kibír nálam, többet nem és akkor is már nagyon instabil lesz.

És igazán nincs mit, főleg hogy a probléma nem oldódott meg sajnos.

2014. dec. 27. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:
ne a laptopot sajnáld egy win7 reinstall miatt... maximum 30-40 percet vesz igénybe hogy mindent felrakj win telepítéssel együtt.
2014. dec. 27. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!