Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Itt lenne a gépem és fps...

Lacika35 kérdése:

Itt lenne a gépem és fps droppom van pár játékba amibe nem is kéne hogy legyen kb 10,15 másodpercenként Valaki?

Figyelt kérdés

konfigja: Intel core i3-2330m,4GB ram, Intel hd graphics 3000 (integrált) van pár játék PL:bf3, CS:GO. Fps droppom van Engergia beállítás:Telyesítmény Centrikus,Videó kártyát telesítményre felhúztam. processzort is a biosba felhúztam maxra ,De még így is droppol az fps kb 10, 15 másodpercenkénkt

CSGO:800X600 felbontás, Full low graf bf3 is

Valami megoldás erre? játék boosterek semmit se segítettek ,

Op rendszer: Windows 10 Pro (Win 7)-en is ugyan ez a gond!

Még néztem videót ugyan ezzel a konfiggal és neki teljesen akadozás nélkül ment a játék

2015. aug. 24. 23:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ne higyj a youtube-nak. Az álltalad felsorolt játékoknak vicc kategória ez a konfiguráció. A probléma megoldása egy dedikálat videókártya vásárlás. Mondjuk egy R7 260X, 750Ti, mind kettő 2GB vrammal felszerelve.
2015. aug. 24. 23:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Jaj, hogy ez egy laptop. :) Akkor fogadd el, hogy a nem játékra való eszköződ van. :)
2015. aug. 24. 23:51
 3/3 A kérdező kommentje:
Rendben! Pont igy is akartam venni 1 új gépet!Köszönöm a a normális válaszokat.
2015. aug. 25. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!