Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows 10 hatalmas bukás?

Windows 10 hatalmas bukás?

Figyelt kérdés

Tele van hibával, túl sok adatot megoszt a felhasználóról (pl. a mikrofonnal hangfelvételt készíthet rólad benne van a felhasználási feltételekben), sok játék nem játszható vele, most meg a torrent oldalak fogják letiltani a windows 10-et használókat.

[link]

2015. aug. 23. 10:56
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
28%

Maradjunk annyiban, hogy csak azok ócsárolják, akik nem tudják használni.

Ennek a cikknek annyi köze van a valósághoz, mint nekem az atomfizikához.

2015. aug. 23. 11:51
 12/25 10inchhero ***** válasza:
a sajátomon működött pedig :D
2015. aug. 23. 11:53
 13/25 10inchhero ***** válasza:
mindegy a lényegen sokat nem változtat, már IP cím alapján is lenyomozható rengeteg adat, és mivel gondolom maga a kérdező is használ pl Facebookot, ha valaki akarja, bármit megmond róla :D
2015. aug. 23. 11:55
 14/25 A kérdező kommentje:

Én nem is fogom használni, mert én 2 dolgot csinálok torrentezek meg játszok. Ha nektek meg tetszik és fizetni akartok érte akkor tegyétek de nem értem miért kell nekem esni.

Én azt kérdeztem hogy bukás lesz-e a jelek szerint hatalmas lesz.

2015. aug. 23. 12:03
 15/25 kovlac válasza:

Mégis milyen jelek szerint lesz hatalmas bukás amikor többen telepítették mint amire bárki számított?

Meg még csak fizetni sem kell érte.....

2015. aug. 23. 12:13
 16/25 anonim ***** válasza:
Kérdező, akkor mi nem tudunk segíteni rajtad, de azért te még megpróbálhatsz magadon, ha megérted, hogy a cikkben leírtak orbitális nagy baromságok.
2015. aug. 23. 12:15
 17/25 10inchhero ***** válasza:

magadnak mondasz ellent kérdező, ha annyira nagy gamer vagy, akkor csak szólok, hogy DX12 csak win10-en van (legalábbis egyelőre).

Csak hogy ne legyél nyugodt, bármelyik másik oprendszer is képes rólad adatokat megosztani, nem új dolog a 10-ben, a torrenteket is tudják rólad (hiába írja TPB is, hogy anonim, nem az :D)

2015. aug. 23. 12:17
 18/25 anonim ***** válasza:

"Windows 10 hatalmas bukás?"

Nem, nem az, láthatóan ível felfele a "karrierje".

"Tele van hibával"

A tele azért túlzás, tény hogy nem tökéletes, de kb napi szinten jön javítás.

"túl sok adatot megoszt a felhasználóról"

Ecsém, elolvastad te valaha akárminek a felhasználási feltételeit? Elmondom hogy már a windows 95-nél is elfogadtad hogy minden adatod kiszolgáltatod, azóta eltelt jó 20 év, mégsem dőlt össze a világ.

"sok játék nem játszható vele"

Melyik az a sok?

"most meg a torrent oldalak fogják letiltani a windows 10-et használókat"

Érdekes eddig egyik sem "tiltotta". Bár Ncore-on kívül sok értelmes oldal nincs is.

2015. aug. 23. 12:18
 19/25 A kérdező kommentje:
én kipróbáltam a 10-et a LOLlal és volt benne 10 fps-em mikor alapból 250 szokott lenni
2015. aug. 23. 12:46
 20/25 anonim ***** válasza:
95%
User error. Frissítsél videokártya-drivert.
2015. aug. 23. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!