Windows 10 hatalmas bukás?
Tele van hibával, túl sok adatot megoszt a felhasználóról (pl. a mikrofonnal hangfelvételt készíthet rólad benne van a felhasználási feltételekben), sok játék nem játszható vele, most meg a torrent oldalak fogják letiltani a windows 10-et használókat.
Maradjunk annyiban, hogy csak azok ócsárolják, akik nem tudják használni.
Ennek a cikknek annyi köze van a valósághoz, mint nekem az atomfizikához.
Én nem is fogom használni, mert én 2 dolgot csinálok torrentezek meg játszok. Ha nektek meg tetszik és fizetni akartok érte akkor tegyétek de nem értem miért kell nekem esni.
Én azt kérdeztem hogy bukás lesz-e a jelek szerint hatalmas lesz.
Mégis milyen jelek szerint lesz hatalmas bukás amikor többen telepítették mint amire bárki számított?
Meg még csak fizetni sem kell érte.....
magadnak mondasz ellent kérdező, ha annyira nagy gamer vagy, akkor csak szólok, hogy DX12 csak win10-en van (legalábbis egyelőre).
Csak hogy ne legyél nyugodt, bármelyik másik oprendszer is képes rólad adatokat megosztani, nem új dolog a 10-ben, a torrenteket is tudják rólad (hiába írja TPB is, hogy anonim, nem az :D)
"Windows 10 hatalmas bukás?"
Nem, nem az, láthatóan ível felfele a "karrierje".
"Tele van hibával"
A tele azért túlzás, tény hogy nem tökéletes, de kb napi szinten jön javítás.
"túl sok adatot megoszt a felhasználóról"
Ecsém, elolvastad te valaha akárminek a felhasználási feltételeit? Elmondom hogy már a windows 95-nél is elfogadtad hogy minden adatod kiszolgáltatod, azóta eltelt jó 20 év, mégsem dőlt össze a világ.
"sok játék nem játszható vele"
Melyik az a sok?
"most meg a torrent oldalak fogják letiltani a windows 10-et használókat"
Érdekes eddig egyik sem "tiltotta". Bár Ncore-on kívül sok értelmes oldal nincs is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!