Flati kérdése:
Mondanátok jó tank szimulátorokat?
Figyelt kérdés
Szóval valami olyasmit keresek ami azért realisztikus de nem kell hozzá egy könyv hogy játszak vele... World of tanks, war thundert ismerem:D2015. aug. 23. 00:00
11/14 anonim válasza:
Majd ha betoltod a 12-ot, keress ra hogy mit jelent szimulator. Mivel a kerdesben ez szerepelt.
Elarulom, a lezerekkel csatazo rajzfilmtankok nem az a kategoria.
A Wot sem. Maga a fejlesztocsapat jelentette ki, de te biztos jobban tudod.
12/14 anonim válasza:
Sokkal több vagyok mint 12. A tanki online-t aszt se tudod hogy mi az. A nevébe is benne van hogy *tank* tehát az is tankos játék ott csak tankok vannak. De a tanki online is realisztikus nem pedig egy $2@R rajzjáték vagy egyéb, (Szerintem) próbáld ki. (Nem tudom hogy most milyen mert én 1 éve játszottam vele és abba hagytam mert felidegelt a sok cheater)
13/14 anonim válasza:
Böngészőn is tudsz vele játszani
14/14 anonim válasza:
A tanki online-t aszt se tudod hogy mi az
De tudom jo par eve. [link]
A nevébe is benne van hogy *tank* tehát az is tankos játék ott csak tankok vannak.
Es meg mindig nem erted a lenyeget. Nem az a fontos hogy tank legyen, hanem hogy szimulator.
De a tanki online is realisztikus
Es melyik resze? A nem letezo jovobeli tankok egy nem letezo jovobeli palyan? A lezerek? A boosterek?
Kezzuk az alappal, egy olyan jatek ahol HP alapu sebzesmodell van, semmikepp se tud realisztikus lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!