Játék közben nem működik az egér (Touchpad) win8 alatt! Mivel tudom megoldani hogy menjen?
Probáltam:
Lecserélni a synaptics egérdrivert.
Működött: a windows korábbi verzióin illetve linux alatt.
Nem működik: Az összes gépemen! Van 5 laptopom! Valamint a boltban az új gépeken.
Évente veszek újjat mert munkaeszköz is!
Mivel tudom megoldani:
Hogy amikor lenyomok egy betűt pl:"W" akkor ne kapcsoljon ki az egér illetve további 3mp-ig ne maradjon kikapcsolva!
USB-s egér szóba sem jőhet mert nem elég precíz.
Sajnos nem jött be! Az az egy is amit kiadtak win8 -ra az is vírusos. A probléma továbbra is fen áll.
Ha mindenképp driver probléma mert találkoztál vele akkor küld már át a drivert amit te használsz kérlek.!
Sajnos nem jött be! Az az egy is amit kiadtak win8 -ra az is vírusos. A probléma továbbra is fen áll.
Ha mindenképp driver probléma mert találkoztál vele akkor küld már át a drivert amit te használsz kérlek.!
A Japánokkal nem bírnak még szép hogy megoldják övék az egyik legmodernebb technológia!!
Meg szerintem hekkeld meg valhogy ha értesz hozzá!!!!
hátha segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!