Jobb teljesítményt kapok ha eredetiek a játékok?
Pl fc4 ,fc3, crisys 2-3,GTA5, Cod advenced warfare,Bf 3-4, Assassins creed? És milyen gép kell a full hd ultra beállításokhoz? A legolcsóbb érdekelne.
Előre is köszi a válaszokat.
Nem feltétlenül ha ugyanazt a verziót nézzük (ha egy tört verzió régebbi és az eredeti megkapta a legfrissebb javításokat, akkor lehet különbség teljesítményben, de óriási akkor sem jellemző).
A felsorolt játékok különböző gépigényűek és ha az AC Unity-ra gondoltál, akkor az állítólag elég optimalizálatlan, nehéz Ultra beállításokkal megfelelő teljesítményt elérni (bár én nem próbáltam). A többi játékhoz (C3, FC4, BF4) elég egy erősebb középkategóriás cucc. A GTA5-t nem ismerem, de állítólag annak inkább a RAM/VRAM igénye tud magas lenni Ultra beállításokon. Alapvetően egy i3/8GBRAM/GTX960 vagy FX6300/8GBRAM/R9280 szintű géppel már jól el lehet boldogulni, persze nem lesz mindenhol Ultra grafika 60fps (egy kis kompromisszumot kell kötni helyenként). Közel kompromisszum mentes vashoz kell szerintem i5/8GBRAM/GTX970vR9290 szint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!