Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Windows letiltotta az...

A Windows letiltotta az Nvidia videokártyát és csak az alaplapi Intel kártyát engedi. Hogyan állíthatom be, hogy az Nvidia kártyát használja?

Figyelt kérdés
A gépen Windows 8.1 van.
2015. aug. 21. 22:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Valószínűtlen, hogy a windows csak úgy fogja magát, és letiltja a kártyádat minden ok nélkül. Eltávolítottad a driverét, vagy fel se raktad. Rakd fel, nvidia.com.
2015. aug. 21. 23:19
 2/3 Hulioboy ***** válasza:
Úgy úgy... ahogy az előttem lévő mondja. Még talán annyi, hogy ha látja eszközkezelőben akkor le kellene választani teljesen és ismerje fel újra. és semmiképpen sem microsoftos drivert tenni hozzá. Tudom, hogy a windows 7 megtalálja magának a drivert, csak éppen nem a jót...
2015. aug. 22. 15:40
 3/3 A kérdező kommentje:
Már mindent megpróbáltam. A telepítés közben a rendszer lefagy. Safe módban ugyan sikerült de nem indult újra a gép. Erőszakos indítást követően visszakerültem az eredeti állapotba. Lehet, hogy fizikailag sérült a kártya?
2015. aug. 22. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!