Mafia 1 miért nem fut Windows 10-en?
"Elindítom, fehér képernyő és Mafia működése leállt. Nem a telepítővel van a gond, mert felraktam ugyanazt a régi gépemre, amin XP van, ott tökéletesen fut. Próbáltam XP kompatibilitást és futtatást rendszergazdaként, de nem segített. Mi lehet a megoldás?"
mert talán xp-re írt játékról van szó? és kb vagy 10 éves a játék. erre írhatnám hogy a videó kazettát mért nem lehet bele tenni a dvd lejátszóba.. ha érted.
Emberedre akadtál, pont most próbálgattam és Win 10-em van. Ki kell kapcsolni az élsimítást (Anti-aliasing). Esetleg még próbáld meg Windows XP módban futtatni és rendszergazdaként. Egyébként nálam még így is hibásan fut, az emberek széttárt karral mászkálnak és egyéb dolgok sem jól működnek. Ezek az én beállításaim:
Próbáltam a beállításaiddal: [link]
De még így is csak fehér képernyőt kapok. Játszhatnám régi gépemen is, de nem akarom, mert egyrészt az nem viszi el maxon, másrészt valamiért dropol azon FPS. Meg az még jobban fűt, mint a mostani gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!