Valaki, aki ért a Fruity Loops nevű zeneszerkesztőhöz segítene?
Automation clips-t szeretnék hozzáadni egy sávhoz, de Pattern módban nincs semmi változás, tehát, mintha hozzá se adtam volna az effektet, Song módban pedig egyáltalán nincs hang miután ráhúzom a patternben létrehozott loopot, miután "link to controller"-ben beállítom, pedig a tekerők mozognak, tehát, ha lenne hang, ott elvileg működne. Mixer módban sem látszik semmi, nem ég az FX jelzés a Master sáv alatt.
Még csak most kezdtem kitanulni a szoftvert video tutorialok segítségével, mindent úgy csinálok, ahogy a videóban lépésről lépésre látom, mégis fennáll ez a probléma. Lehet, hogy csak egy gombnyomás az egész, de nem tudom, hogy hol lehet a gond.
Hali. A beállítások -> audio fülnél legyen beállítva az alapértelmezett hangkártya, és ne az ASIO4ALL. Ha még ezt akarod használni, akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!