Milyen vst-ket ajánlanátok a tracktion zeneszerkesztőhöz?
Figyelt kérdés
Szeretnék zenét szerkeszteni de ahoz hogy elkezdjem ahoz kéne vst anno midi kontrollert a synthesia miatt vettem ami general midit használ. A general midit sikerült lecserélni a coolsoft midi synth segítségével de én nem gondoltam hogy a vst-kel ekkora a szívás lesz hogy 15-20giga egy hangszer és nem találok semmi használhatót.2014. júl. 13. 18:54
1/1 elistvan válasza:
Szitni kell vagy dob vagy milyen? Ingyenesekből:
u-he triple cheese, u-he tyrell n6, Synth1, van egx csomó féle ingyenes vst a dsk instruments nevű oldalon valami spanyols reác csinálja őket, akusztikus, dobok de szinrik is... illetve szinriből szereten még a solcito música supetron-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!