Windows XP-m van Windows 7-et akarom letölteni de a Microsoft áruházban már nem árulnak olyat, illegálisan meg ha letöltöm termékkulcs nincs hozzá a Windows 10 meg túl drága mit tegyek?
+1 a Linux.
#2.Amúgy honnan tudták meg hogy kalózt Windows-t használtál?Mert csak úgy nem megy oda a software rendőrség...
A #2 -es egy kamugép. Emiatt senkit nem visznek be azonnal, csak lefoglalják a gépét és beperlik, aminek a vége sima pénzbüntetés szokott lenni. De ilyenre nagyon kevés példa van. Csak ha bejelentést kapnak, annak jártnak utána, maguktól viszont soha. A "szoftver rendőrség" meg csak cégekhez megy, benne is van a nevében BSA (Business Software Alliance).
Senki nem használ termékkulcsot a Windows töréshez. Programok vannak hozzá. Telepítéskor nem kötelező megadni termékkulcsot. Minután fent van a rendszer
Windows Vista és 7 esetén loader van (ajánlott a a DAZ loader). Windows 8/8.1/10 esetén meg KMSpico
Ennyi. Keress rá. Linkelni nem fogok mert az szabályellenes ezen a fórumon.
Xp - és asztali gépünk kódja megvan, mert hivatalos.
Win 7 re be lehet írni? ( kész vagyok hogy mindenhol csak kérnek pénzt. néha bánom hogy ezt a szintet amíg tanultam, miért is nem másra fordítottam? ) Miért kell duplán fizetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!