Counter Strike Global Offensive 2 hét kitiltás versengőböl, lehetséges?
Figyelt kérdés
2 hét kitiltást kaptam mivel egy csapattársamat megsebeztem.
Én az alábbi lépcsőkről tudok:
30 perc
2 óra
24 óra
1 hét
Viszont 2 hetes kitiltást nincsen benne,ez lehetséges?
#verseny #kitiltás #ban #indokolatlan #Counter-Strike: Global Offensive #Counter Striek Global Offensive
2015. aug. 15. 10:21
1/3 anonim válasza:
Ha véletlen meglövöd a csapattársad kitiltanak?
2/3 anonim válasza:
Én úgy tudtam csak akkor bannolnak, ha megölsz 3 azaz HÁROM csapattársat vagy a spwanon ölsz meg barátot. Azt nem tudom, hogy sebzésre ad valami büntetést, én is sebeztem már meg csapattársat, többször is, de eddig semmit nem kaptam érte.
3/3 anonim válasza:
Az időrendi sorrend amit leírtál tökéletes.
30perc ha rálősz a társadra ha utána mégegyszer megcsinálod kapod a két órát.Ha továbbra sem hagyod abba akár végleg is kitilthatnak.Senki sem tolerálja,döntsd el hogy játszani mész fel vagy szívatni másokat.A két hetet tuti hogy nem egy sebzésért kaptad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!