Big bata analízis tanfolyamot valaki ajánlani?
Figyelt kérdés
Tegnap olvastam erről big data analizisrol pár cikket a hvg-n és nagyon megtetszett, azt láttam, hogy az sap is végez ilyen analízis. Na most arra lennék kíváncsi, hogy milyen tanfolyamra-milyen könyveket olvassák el, ha 6 hónap múlva ilyen munkakörben szeretnék dolgozni mint elemző. Köszönöm2015. aug. 14. 16:19
11/13 anonim válasza:
Az SAP egy vállalatirányítási rendszer, a használatát meg tudod tanulni egyedül is, internetről. Ilyen elemzői pozíciókhoz általában felsőfokú végzettséget kérnek, egyik ismerősömet pl. közgazdász diplomával + 3 év tapasztalattal vették fel először ilyen munkára.
12/13 A kérdező kommentje:
Van diplomam. De nem hiszem, hogy kell kozgaz ilyenhez, ha megtanulod egy elemzo program hasznalatat es van rola bizonyitvanyod. Egy baratomnak erettsegije van es egy egesz gyar anyagellatasaert felelos, mert megtanulta ezt a modult a sap-ban. Foloslges a diploma mar a mai vilagban! A technikai tudas fontosabb! Szerintem!
2015. aug. 14. 18:56
13/13 anonim válasza:
Amúgy ha SAP-ot otthon akarod megtanulni, akkor hajrá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!