Windows 10 Start menü gomb miért nem működik?
Hiába kattintgatom nem jön elő a start menü valamint, valamint se az áruház se az EDGE böngésző se a naptár, hangerő, WiFi gombja nem reagál a tálcán, tulajdonképpen a Windows 10-es dolgok nem működnek.
(Windows 8.1-ről lett átfrissítve ha ez lényeges)
Tessék, felraktam már neked a kérdést.. :D
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__7..
Most volt itt az informatikus, addigra érdekes módon már magától rendbe jött a 10-es start gombja. Olyan rendesen működik, hogy le a kalappal.
Az informatikus azt magyarázta,hogy ezt így szokás és lesz még a géppel bajom. Ő sem igazodik ki még a '10-esen' teljesen. 'Kezdeti' problémák mindig voltak és lesznek! Ugyanis 100%-osan megcsinálni valamit az internetem lehetetlen annyira gazdaságtalan volna. De a "maradék" hibák felfedezésére előbb utóbb sor kerül. Azzal vigasztalt, hogy lesz még vele problémám, de azt is kijavítják. Előbb vagy utóbb? azt nem tudta...
Nekem ez megoldotta. Kicsit hosszas művelet.
A System File Checker előtt csináld meg a windows alkalmazások újratelepítését (következő pont), nekem az oldotta meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!