Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » GTA 5 miért fut nagyon rosszul...

GTA 5 miért fut nagyon rosszul a gépemen? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Legelőszöris! A gépem egy kicsit sem szar! Intel Core i5 4460 3.2GHz, 8GB DDR3 RAM, GTX 970. Mégis, a GTA 5 olyan szarul fut, hogy az valami hihetetlen. A játék alapból magát ilyen high-ra rakja, mindenféle szűrőkkel. Na ott az egész játék meg van halva. Belépek, ilyen 20-25 fps. De ha a felbontással szórakozom, hogy átteszem bármi másra, majd vissza fullHD-ra, akkor a játék megjavul. De amint elkezdek gyorsan menni egy autóval, megint szar lesz egész. Aztán magamnak kitaláltam a saját beállításaimat, ami úgy néz ki, hogy minden a lehető legnagyobbra van beállítva, kivéve az összes szűrőt (fxaa, msaa, anti izé). Na itt mikor belépek a játékba, meg van a 60 fps, de kb. 2 másodpercenként leesik az fps ilyen 1-2-re majd vissza, majd megint le majd fel és így tovább. Azonban ha fogom megint a felbontást és elállítom és vissza, akkor megjavul a játék, és megy tovább rendesen, 60 fps-sel. Akármit csinálok, semmi akadás meg ilyenek. Ebből gondolhatnátok, hogy akkor mégis mi a fenéért teszem fel ide ezt a kérdést. Nos azért, mert ettől függetlenül szeret olyat csinálni a játék, hogy ugyanezen körülmények között egy másik alkalommal, mikor indítom a játékot, akkor alapból max 10-fps-em van, és ez az elállításos dolog nem válik be, sőt, még rosszabb is lesz. Eredeti GTA, alig 1 hónapos gép, és mégis. Tudom, hogy a Rockstar az egyik patchben a hackerek ellen akart tenni valamit de valamit benéztek, és az egész játék szar lett. Ez még mindig amiatt lenne? Csak mert neten vannak olyan videók, ahol GTX970-nel a játék maxon (kiéve szűrők, azok nem maxon, de nem is teljesen nullán mint nálam) stabil 60 fps-sel megy, ilyen ba**akodás nélkül. Azok a videók még a patch előttről vannak, de azóta meg már kijött egy újabb patch is, ami állítólag javított a dolgokon, ami nekem abban nyilvánult meg, hogy egyedül a minigun lett kevésbé laggos. Továbbá interneten fórumokon olyan dolgokat is olvastam, hogy az nvidia 900-as széria kártyákon szarul fut a játék a patch óta. Szerintetek ez a Rockstar fas**ága, hogy a játék szarul fut, vagy kezdjek el aggódni, hogy a gépemmel van a gond?

2015. aug. 13. 20:46
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Leginkább a néhány giga patch letöltés, ugyanis az internetem... Hát, mondjuk úgy, hogy nem gyors. 1 megával töltök.
2015. aug. 13. 21:24
 22/23 anonim válasza:
Mikor csináltál töredezettség mentesítést a merevlemezeden? (ha az van és nem ssd) mert ha elindulsz a kocsival és akkor lassul le, az lehet a merevlemez lassúsága.
2015. aug. 20. 12:25
 23/23 A kérdező kommentje:
Ma először 2 hónap után töredezettségentesítettem, de a játék ugyanolyan rossz. Lenne, ha azóta nem jött volna ki még egy frissítés a játékhoz, aminek hála ha az ember autót vezet, még inkább szarabbul fut. Az eddigi tapasztalat alapján meg amit egyik haverom állít, hogy nála ugyanilyen gpu, ram csak erősebb proci full minden max-on stabil 30fps-sel ment a játék, inkább a játékkal van a gond, hogy a frissítésekkel tönkretették az egészet és csináltak egy GTA4 2-t optimalizáltság szempontból.
2015. aug. 24. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!