Semmilyen mikrofon nem működik a gépemen. Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Már 2-3 mikrofont kipróbáltam, de egyiket sem tudom működésre bírni. Fel sem ismeri őket a gép, vagy legalábbis nem írja, de gondolom ez nem olyan nagy baj, a fülhallgatókkal se csinálja. Viszont emiatt nem tudom, mi baj lehet. Realtek AC 97-es hangkártyám van, teljesen flottul működik amúgy.
Ha pl. egy fülhallgatós mikrofont dugok be, a fülhallgató megy, a mikrofon az istennek sem. Köszönöm előre is a segítséget! :)
2012. márc. 26. 00:08
1/2 cipi8 válasza:
A hangerő szabályzón kapcsold ki a mikrofon némítása funkciót és húzd fel a hangját! Utána a hangerőszabályzó beállításainál engedélyezd a Speciális szabályzókat majd a mikrofonnál rámész az ott megjelenő Speciális gombra és ott kipipálod a Mikrofon erősítése (Mic Boost) parancsot! Ezek után tutira mennie kell! Ja és azért nem jelzi hogy csatlakoztattad mert ez nem Plug & Play eszköz mint más számítógépes alkatrész ill. tartozék, ez teljesen normális dolog ugyan is ha bedugod a hangfalat azt sem jelzi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!