Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nincs semmilyen hang a...

PortVale kérdése:

Miért nincs semmilyen hang a gépen?

Figyelt kérdés
Egy régi gépet bütykölök és a format és XP feltelepítése után nincs semmilyen hang. Addig eljutottam, hogy a BIOS-ban kellene beállítani, hogy engedje felismerni, de a BIOS-ban nem találom, hogy hol van. Ez egy PIII-as gép ABIT alaplappal és nem integrált hangkártyával. A hangkártya fizikailag csatlakoztatva van a géphez és a drivert is feltettem, úgyh ott biztosan nincs hiba. A BIOS-ban van valószínűleg letiltva. Valami ötlet?
2012. márc. 18. 12:09
 1/2 anonim válasza:
probalj meg interneten keresni masik hangkartza drivert nem v amelyik gzarto kiadta a hangkartyat ahoz chipset drivert sztem csak ott leszz a baj.
2012. márc. 18. 12:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Már próbáltam, de sajna nem az a hiba. Ha le akarok valamit játszani, ezt írja: "Nem lehet lejátszani az audio-adatfolyamot: nincs elérhető hanglejátszó hardver vagy a hardver nem válaszol." Hibakód=0x80040256
2012. márc. 18. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!