0120zsofi kérdése:
Van valamilyen jó (és ingyenes) videó vágó program?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek ezekhez a programokhoz így választani sem tudok igazán. Két felvételt akarok lényegében összevágni(valamint osztott képernyőként egymás mellé rakni), illetve feliratozni. A QQ-Player-t szedem éppen le, mert a leírása alapján tudja amikre nekem szükségem van. Valakinek van véleménye róla? Esetleg tud jobbat ajánlani? Biztonságos linket is szívesen fogadok a letöltéshez. :)2015. aug. 10. 21:22
21/24 kszk2 válasza:
Na jó bevallom 3D-ben nagyon jó vagy...
De minden videód 360p-ben van...
Én tudok 4K-t is
https://www.youtube.com/watch?v=du_XBfoierk&feature=youtu.be
A Videó 4K volt mikor feltöltöttem de most csak 1080p-t ad be nekem :P
24/24 tabaki válasza:
Á, ez nem tényező, tudnék én is akármekkorát, de ezek az innen-onnan összekotort nyersanyagok is eleve ilyenek, a gépem meg tényleg nem egy erőmű, minek kínozzam? A mobilnet sem motivál a nagyobb fájlok közzétételére. Tekintsd úgy, hogy ezek bemutató ábrák, a normális minőségnek semmi akadálya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!