Van valamilyen jó (és ingyenes) videó vágó program?
Bocs, Windows Movie Maker... :-)
(így már tényleg mindenkinek jól megmondtam :-))
@ Kispofa75, „Lehet hogy 3d-re jó, de videószerkesztésre használhatatlan”:
Ejnye, már megint nincs fedésben véleményünk. Lehet, hogy 3D-re tényleg százszor jobb, de az ilyen szintű feladatokkal azért még megbirkózik. És nem muszáj úgy agyonbonyolítani az osztóvonalat, ahogyan én merő hivalkodásból csináltam, használható az alapból benne lévő megoldás is:
De, khm, ettől még én sem vagyok meggyőződve arról, hogy 0120zsofi legjobban teszi, ha Blenderrel indít... Mindenesetre nem árt, ha tud róla, hogy ilyen is van, nagyon okos program, és ingyenes.
Már párszor lefutottuk ezt a Blender féle kört.
Feltehetőleg az egyetlen ember vagy a földön akinek bejön ez a program.
Sajnos továbbra is állítom, hogy nem találkoztam nehezebben használható programmal, mint a Blender. Számomra az kínzás lenne, ha azt kéne használnom. Természetesen a videószerkesztésről hablatyolok.
Ne feledd tabaki: Nem veled van bajom, hanem azzal a programnak nevezett izével.
Maradok tisztelettel !! :)
^
Én is több órás tutorialokat néztem meg de még mindig nem tudom használni XD.
A 3D-s résznél eddig jutottam (Link) :D
Ööö... még egy ilyen emberről tudok:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
A Blenderen való állandó huzakodásunkat meg természetesen nem tekintem emberfaló csatának, csak reménykedem, hogy hátha valaki épp ennek a kapcsán ismeri meg erről az oldaláról is, akkor aztán hárman leszünk...
Nem olyan vészes az, csak megvan a maga logikája. Amúgy meg könnyen beszélek, mert mást nem is igen használok. Ezzel a részével speciel nem nagyon foglalkoztam, ha jól emlékszem, csak ennél a kérdésnél, ahol a tegnap linkelt bonyodalmasan osztott kép fifikás megoldását ismertetem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__5..
...de ezután nem sok nehézséggel járt a hagyományos változat megértése sem, mondjuk ennek a videónak az alapján:
https://www.youtube.com/watch?v=9KrnywS9_vs
És persze aláírom, a Blenderrel való babrálásnak mindig van valami markáns fejtörő-jellege, de ez egyben nagyon élvezetessé is teszi, és kedvez a nemtriviális megoldásoknak is.
Hogy a zagyvaság iránti hajlamomnak mégiscsak megadjam az adógarast, bonyolítottam egy kicsit az iménti videón, úgyis többen érdeklődnek a kis képernyő beillesztésének lehetősége iránt. Azt is tudja:
@#15:
Mmm, nem is olyan rossz. Ha id'adod a .blend-fájlt, berakom videóba... ;)
De amúgy azzal a programmal amit írtam (Davinchi Resolve) is lehet tök jó videókat csinálni :)
Ez 3 Perc volt megcsinálni
5 perc renderelni
és 20 perc feltölteni :P
#LassúInternet
Hát, én nem tudok ilyen gyorsan dolgozni, izé... lassú a gépem...
Kár a labdádért, de sebtiben csináltam egyet helyette:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!