Mi az oka ennek a Winows 7 hibának?
Figyelt kérdés
ma újratelepíttettem a gépem win7 64 bitre. A probléma: valamiért nem ismeri fel a windows a DVD meghajtót. Másik gépen kipróbáltam, működött, tehát tuti a windowsnak van kínja, mert minden alternatívát kipróbáltam. Töltöttem le hozzá neten drivert és nem működött. A BIOS felismeri a meghasjtót, a windows pedig kiírj az eszköz illesztő szofver telepítése dolgot. De nem sikerül megtalálnia a drivert. Régebben működött! A válaszokat előre is köszönöm!2015. aug. 8. 21:09
1/1 Ricsi34 válasza:
Ugyanazzal a kabellel probaltad ki?
Bar gondolom csak kiszedted az egyik gepbol a meghajtot es atraktad a masikba.Javaslom probald ki a jo gepbol levo kabellel es ha jo akkor csereld ki a kabelt/vegyel ujat.Remelem tudtam segiteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!