Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért akad a GTA V full grafikán?

AirBlade kérdése:

Miért akad a GTA V full grafikán?

Figyelt kérdés
G szériás notebookom van. GTX 960 4gb vga rammal. Intel QuadCore Intel Core i7-4720HQ, proci és 8gb samsung ram. Ennek ellenére 25 fps-en megy, de mondjuk akcióknál meg 5 vagy 4 fps. Ez mitől van? Ha normálra állítom a beállításokat akkor se nagyon változik a helyzet. Esetleg az Nvidia beállításoknál kell valamit csinálnom, vagy a ram a kevés? Esetleg ehhez a játékhoz gyenge lenne a gép?
2015. aug. 6. 22:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
de foogd már fel gtx 960m egy asztali gtx 650 ti videó kártya teljesítményét nem hozza . tehát ha az nem viszi maxon ha nem csak hige grafon akkor te sem fogod full hd-ban maxon játszani ! vettél volna gtx 980m sli-s lapost akkor menne maxon!!
2015. aug. 8. 23:21
 12/14 A kérdező kommentje:
Megértettem igen, sőt meg is oldottam a problémát és full grafikán már nem szaggat, csak driver probléma volt.
2015. aug. 9. 12:50
 13/14 anonim ***** válasza:
te tudod mi az hogy full grafika egyáltalán? mert szerintem egy kamus kis p*cs vagy !
2015. aug. 9. 13:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Figyu, én csak segítséget akartam kérni, nem pedig oltást. Nem vagy PC zseni de megoldódott a probléma. Kész, ennyi.
2015. aug. 9. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!