Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért akad a GTA V full grafikán?

AirBlade kérdése:

Miért akad a GTA V full grafikán?

Figyelt kérdés
G szériás notebookom van. GTX 960 4gb vga rammal. Intel QuadCore Intel Core i7-4720HQ, proci és 8gb samsung ram. Ennek ellenére 25 fps-en megy, de mondjuk akcióknál meg 5 vagy 4 fps. Ez mitől van? Ha normálra állítom a beállításokat akkor se nagyon változik a helyzet. Esetleg az Nvidia beállításoknál kell valamit csinálnom, vagy a ram a kevés? Esetleg ehhez a játékhoz gyenge lenne a gép?
2015. aug. 6. 22:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Dugd be a töltőt, vagy állítsd át a teljesítménybeállításokat, hogy ne húzza le az órajeleket.

Ezen felül a legfrissebb driverek legyenek fent természetesen.

2015. aug. 6. 23:24
 2/14 A kérdező kommentje:

Nekem olyan van, hogy 3d beállítások kezelése, meg PhysX beállítás. Viszont előbbinél, ilyenek, hogy

Anizotróp szűrés

CUDA GPU

FXAA

Előre reprodukált képkockák maximális száma

energiagazdálkodási mód

függőleges szinkronizálás

Textúraszűrés (ebből négy fajta is)

meg sok más amiknél nem igazán vágom mit kéne pontosan beállítani és hogyan. Ehhez a részhez még nem nagyon értek sajna.

2015. aug. 6. 23:36
 3/14 anonim ***** válasza:
gyenge főleg ha full hd-ban tolod. szerintem állítsad med -hige grafra azt elméletileg bírnia kell és ne kapcsolj be minden szűrőt és élsimítást. illetve kapcsold ki a vysnicet játékon belül nvidia driverben meg állítsd be a játékra a tripla puffert. az hogy 4 gb vram van ebben a laptop gpu-ban nem jelent semmit mivel 1 giga is bőven elég lenne ez csak marketing a gpu ereje hamarabb el fogy mint haszna lenne több vramnak.
2015. aug. 6. 23:48
 4/14 anonim ***** válasza:
A teljesítménybeállításokat a Vezérlőpult -> Energia alatt találod. Nem a videokártyáról volt szó, hanem az egész gépről.
2015. aug. 6. 23:51
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Akkor igazából ehhez a játékhoz egy atomerőmű kell. :D
2015. aug. 7. 13:03
 6/14 anonim ***** válasza:
pont, hogy nem kell egy atomerőmű
2015. aug. 7. 15:13
 7/14 anonim ***** válasza:
nem kell de a gtx 960m az még a gtx 650 ti szintjét sem éri el diszkrét vga terén..
2015. aug. 7. 17:55
 8/14 A kérdező kommentje:
Elég tré azért, hogy ekkora a marketing. Egy GTX960-on is akad ez a játék, azt ilyen 25 FPS-en megy meg akár lejjebb is és tök mindegy full vagy normál grafika. Valami nem stimmel és kész. menjenek az anyjukba, inkább veszek egy Xboxot a PC-t meg neten kívül semmire se fogom használni. Az egész PC piac egy hulladék. Ennyi a véleményem.
2015. aug. 8. 09:47
 9/14 anonim ***** válasza:
drivereket frissítetted? mert egyik ismerősömnél gyengébb videó kártyával tökéletesen fut a játék.
2015. aug. 8. 13:30
 10/14 A kérdező kommentje:
Gyárilag ami volt hozzá lemez arról raktam fel a drivereket. Elvileg úgy van beállítva, hogy értesít ha új driver lesz de utánanézek. Pont azért se értem, hogy miért akad, mert több videót is láttam ahol gyengébb videókarivbal meg procival is közel 50 fps-en ment akadás nélkül. BIOS-t is frissítettem hátha az is segít de lényeges változás azzal sem történt csak picivel lett gyorsabb a gép indulás de nem a GTA. :S
2015. aug. 8. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!