Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kissé provokatív lesz a...

Kissé provokatív lesz a kérdésem, de úgy érzem hogy ez a dolog magától nem menne: Hogy legyek "kocka"?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy asztalos vagyok mert régen a középsuli helyett ezt választottam kényszer hatására. A szüleim nem engedték, hogy az informatika irányába tekintgessek.

De azt hiszem, hogy az irány amelyet választottam elhivatottságot igényel. Ez az irány a Mérnökinformatikus. Azt hiszem ehhez nem elég beülni majd az Egyetemre, kell valami vagy valaki aki megtanítaná az alapokat. Mivel nem vagyok egy kocka. De tetszik az elgondolás, hogy számítógépes munkát végezzek.

Na már most ha valaki nem kocka az hogy kezdjen neki?

Találjon a környéken egy kockát, aki segít neki?

Gondolom így megy, nem száll az emberbe a tudás magától, hogy mit hogy kell.

2015. aug. 6. 20:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
IT szektor szerencsére más világ, itthon is viszonylag megfizetik, de nem is kötelező hazai céghez jelentkezni, nagyon sok európai és amerikai cégnél lehet otthonról dolgozni, de általában célszerű többnyire hasonló időzónában tevékenykedni, hacsak nem egyedül viszel valami mikroprojektet.
2015. aug. 7. 11:41
 22/23 anonim ***** válasza:
#20: Akkor nagyon jónak kell lennie a szakmájában, hogy megfizessék.
2015. aug. 7. 11:42
 23/23 anonim ***** válasza:
Vagy vállalkozást indítani ami elég necces.
2015. aug. 7. 11:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!