Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Olvastam pár panaszt a windows...

Olvastam pár panaszt a windows 10-ről. Van okom félni?

Figyelt kérdés
Pont az imént két tönkrement winchesterről, bugokról. Lehet hogy érdemes volna megvárni amíg elég kiforrott lesz?

2015. aug. 6. 19:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Akinek fontos a satabilitás, az soha nem tesz fel új oprendszert az elsők között. Érdemes megvárni, hogy mi mások tapasztalata, sőt, én azt mondom, érdemes megvárni az első szervízcsomagot.

Persze, ha kísérletező kedvű vagy, nyugodtan próbáld ki. :)

A merevlemez meg nem fog tönkremenni egy Windows-telepítéstől. De ettől függetlenül ugye van biztonsági mentésed? Alapjában véve is fontos lenne, hogy mindenedről legyen másolat, de oprendszertelepítéskor meg felelőtlenség, ha nincs.

2015. aug. 6. 19:29
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Egy hónappal a megjelenése előtt tettem fel az épp aktuális insider buildet. Akkor még nem volt teljesen bugmentes. Viszont már az RTM előtt hibátlan volt számomra. Azóta is tökéletesen működik, semmi problémám vele, nekem nagyon tetszik az undorító 8.1 után.
2015. aug. 6. 19:31
 3/7 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm a választ, inkább a hardwaret féltem, az adataim felhőven vannak, 3 géppel szinkronizálva. :)
2015. aug. 6. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:
#1 köszönöm, azért megnyugtató ilyet is olvasni. :)
2015. aug. 6. 19:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Általában olyan embereknek van gondjuk a Windows 10-el akik gány gépre teszik, vagy gány módon telepítik, legjobb esetben mindkettő. Ráadásul olyanok akik az életbe nem telepítettek windózt, azt hiszik hogy tönkrement a vinyó, közbe meg csak leformázták a telepítővel vagy törölték a partíciót. Egy mai átlag gépen teljesen korrektül fut a Windows 10. Gyors és stabil.
2015. aug. 6. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Az egyetlen gondom az volt vele, hogy eredetileg frissítettem az amúgy is döglődő win7 et, utána 10 órán belül 3x szétfagyott, ez meggyőzött róla, hogy clean install kell neki - azóta nincs stabilitásbeli probléma, sem másmilyen. A változtatások egy részével nem feltétlenül értek egyet, de majd megszokom(nem az öregember beszél belőlem, csak nem rajongok érte, ha tizen x éve ugyanott találok meg valamit, most meg google znom kell miatta).
2015. aug. 6. 20:15
 7/7 anonim válasza:
Hát nekem van egy majdnem 7 éves gépem és konkrétan driverek nincsenek is a windows 10 hez de ráraktam és jobb és gyorsabb lett a gépem mint a windows 7 nél. A játékoknál meg majdnem dupla annyi FPS em van.
2015. aug. 7. 12:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!