Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Milyen környék jelenleg a...

Szabó Tamás BP kérdése:

Milyen környék jelenleg a Nagyvárad tér? Itt tervezek lakást venni, és olvastam róla jót és rosszat is, de azok évekkel ez előtti írások voltak. A jelenlegi állapotok érdekelnének, mennyire kell vagy nem kell félni?

Figyelt kérdés

2013. jún. 16. 14:06
 1/3 anonim ***** válasza:

Az utcán történő járkálást illetően szerintem nem olyan rossz. Eléggé nagyok és átláthatók a terek (utcák), nem félelmetesebb, mint bárhol máshol Pesten.

Ott az orvosi egyetem, meg egy kórház, napközben elég sokan mászkálnak, az ember nincs egyedül. A 24-es villamoson már egy fokkal jobban érezni a közei Orczy tér+ Józsefvárosi piac illetve a másik oldalon a Tűzoltó utca és környékén tucatjával élők milliőjét...

De a Nagyvárad téren a fő utcák (Üllői és Haller, meg még a Rezső tér is) elég jó közbiztonságilag. Én inkább az autók zaja é bűze miatt hanyagolnám.

Ha pedig közeli mellékutcáról van szó, akkor kérdés, hogy merre és melyik, bár e tér közvetlen közeli utcái szerintem vállalhatóak...

2013. jún. 16. 14:51
 2/3 A kérdező kommentje:
A Haller u. 88-ról lenne szó, az a nagy bérház órával a tetején.
2013. jún. 17. 09:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Vágóhíd utcában van a sulim. Mögötte van egy kis telep, kicsi sorházakkal, apró lakásokkal. Sok kisebbségi van, sok magyar is. Sosem hallottam még hepajkodni őket. Egyébként tudom melyik házra gondolsz-az állapotából ítélve szerintem rendes emberek lakhatják, szép ház.
2013. jún. 17. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!