Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan lehet több FKERES...

Hogyan lehet több FKERES függvényt egymás után egy cellába beírni, hogy szintaktikailag helyes legyen?

Figyelt kérdés

Egymás után 17db FKERES függvényt szeretnék egy cellába beírni, mert ez alapján történne az elnevezése az adott sornak. Magával az FKERES függvény "működésével" tisztában vagyok.

Következőképp gondoltam:

=FKERES(C3;U1:V1;2;0); FKERES(D3;X1:Y1;2;0); FKERES(E3;AA1:AB1;2;0);....

Próbáltam pontosvesszővel, vesszővel, de sajnos nem jutottam eredményre. Eddig még a Neten nem találtam rá megoldást.

Hogyan lehetne ezt megvalósítani, hogy működjön?

#elnevezés #Excel #Microsoft #függvény #Office #táblázatkezelés #Microsoft Office. Microsoft Office Excel #függőlegesen keres
2015. aug. 5. 21:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Mármint konkatenálni akarod az FKERES által visszaadott értékeket? Akkor add át ezeket egy ÖSSZEFŰZ függvénynek.
2015. aug. 5. 22:04
 2/2 A kérdező kommentje:
Van több ezer sorban és 17 db oszlopban megadva szöveges ill. szám formátumú adatok melyek változnak. De minden egyes sornak van egy neve, melyeknek az elnevezése az adott sor 17 db oszlopában lévő adatok szerint történik. Létrehoztam egy segédtáblázatot, melyben a 17 db oszlopban lévő adatokhoz rendeltem hozzá digiteket(01;02;03;..stb) és a sorok elnevezése ezen digitekből állna. Az FKERES ez alapján adja ki a megfelelő digitet. Ez egy FKERES függvénnyel működik is.
2015. aug. 5. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!