576-on vagy MediaMarktban vegyem meg a játékaim?
Assassin's Creed Revelation meg a Brotherhood.
Valaki játszott már velük mi a véleménye erről a két részről?
MediaMarktban is van, meg 576 on is ugyanabban az árban vannak itt is ott is, mediamarkton annyi különbség hogyy 500ft a posta. De viszont 576on eredetibb kiadásnak tűnnek a game-k.
DLC-s kiadást szerettem volna igazából, a Revelationsból de sajna nemtaláltam neten :(
Kérlek leírnátok véleményeteket, kérlek? Minnél hamarabb szeretnék venni game-t és ezért
Miért nem elektronikus példányt veszel? Nincs gond a patchekkel és sokszor olcsóbb is, mint a hagyományos bolt.
G.
Nem szeretem a Steam-et se Origin-t!
Ritkán veszek valamit PC-hez, de ha mégis akkor szeretem ha van kézzel fogható nyoma annak, magyarul kézzel fogható amire megy a pénzem. Amugy sincsem bankkártyám, feltöltökártyát is meg rendelni tudnék csak.
Ígyis remélem ezek nem steamesek lesznek, hogy felrakom lemezről de steam kell hozzá.
Szart nem ér már a lemezes kiadás. Azt is aktiválnod kell Uplay-en, így pedig talán annyival leszel előrébb, hogy ha lassú a neted, gyorsabb telepíteni, mint letölteni.
Én már csak konzoljátékot és gyűjtői kiadást veszek dobozosan. A gyűjtői egyértelmű, a konzolost meg el tudom adni, ha már nem akarok vele játszani, mert a PC-ssel ellentétben nincs felhasználói fiókhoz kötve.
Assasins Creed Revelations vagy Brotherhood.
De nincs bankártyám nemtok steamen vásárolni -_-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!