Olyan programot keresek amely eltudja menteni a játékaim mentéseit (? )
Kevés hely van a számitogépemen ebböl az következik hogy 15 játék van rajta. Midnegyiken régen sokat játszottam csak már meguntam, és új játékokat szeretnék beszerezni a helyükre.
Csak sajnálom öket letörölni mert akkor ugye elvésznek a mentéseim amikel sokat bajlotam.
Azokat a játékokat amikbe találtam 'Save' mappát azokbol kiszedtem ami volt és szépen le is töröltem, viszont meglepetésemre sok játékban nem foglal helyet ilyen mappa és azok még mindig foglalják a helyet.
Próbáltad ezt?
Az újabb játékok a felhasználói mappádba teszik ezeket a dolgokat, azon belül is leginkább a Dokumentumok/Documents mappába.
még nem köszönöm szépen az ajánlást.
Az imént kiprobáltam jónak tünik és remélem vissza is tudja majd olvasni a játék a mentéseket vagy nem tudom hogyan müködik ez, de remélem hogy rendesen fog:D
Mégegyszer köszi:D
Esetleg írj konkrét játékcímeket, amiket sem a program sem te nem tud menteni.
Milyen fájlkezelőt használsz kereséshez, másoláshoz? (TotalCommander, vagy a Windows beépített Intézője, egyéb?)
aza konkrét játék cim a Wolfeinstein the new order, meg a Far Cry 4. eggyelőre csal ezeket takartam letörölni mert ezek foglalnak sok helyet.
Fájlok kezelésére leginkáb a beépitettet használom.
Wofenstein TNO mentések:
C:\Felhasználók\FELHASZNALONEVED\Mentett játékok\MachineGames\Wolfenstein The New Order\base\savegame
De lehet hogy így találod:
C:\Users\FELHASZNALONEVED\Saved Games\MachineGames\Wolfenstein The New Order\base\savegame
FarCry4 mentések:
64bites rendszer:
C:\Program Files\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\FELHASZNALONEVED\420\
32bites rendszer:
C:\Program Files (x86)\Ubisoft\Ubisoft Game Launcher\savegames\FELHASZNALONEVED\420\
Tört verziónál lehet hogy itt:
C:\ProgramData\Orbit\420\RLD
A wolfeinstein-nek megvannak a mentése viszont a far cry-nak nincsen meg.(nincs ubisoft mappa).
Ezeket te nézted vagy honan tudod csak mert akkor ha esetleg valahonnan nézted akkor légyszives belinkeled?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!