Miért kerül pénzbe az iMovie az Apple storeban ha az az Apple saját alkalmazása? iPadon ingyenes de az iPhonomon nem. Hogyan tudnám ingyen letölteni?
Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 10:49
1/6 anonim válasza:
Mert az Apple kb. erről szól! :-)
2/6 anonim válasza:
Nálam ingyenes telon is :D
Én ipad on valamikor leszedtem aztán iphone rol meg csak a többi letöltött közül lehuztam.
3/6 anonim válasza:
Nem tudom nalad miert fizetos. Most neztem meg az iTunesba nekem le van toltve csak a telora nincs raszinkronizalva. Sose fizettem erte.
(off En a telon a Splice-t hasznalom.)
4/6 A kérdező kommentje:
Pedig van egy olyan opció is hogy az összes Apple alkalmazást letölti, de nekem még olyat sem lehet, sőt kb a 3/4-e fizetős
2015. aug. 4. 10:56
6/6 anonim válasza:
Régen vettél új cuccot tőlük, azért fizetős.
Nem vicc, 2013 szeptember óta úgy csinálják, hogy ha veszel egy Mac-et, vagy iPhone-t, iPad-et, vagy iPod Touch-t, akkor az eszköz aktiválásakor ingyenessé válnak az Apple szoftverek, természetesen ilyenkor a régebbi eszközökre is azonnal letölthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!