Windows 10 frissítés?
ezt írták nekem facebookon:
"Köszönjük érdeklődését új, rövidesen megjelenő operációs rendszerünk iránt!
Nem ismerjük pontosan a folyamatot. Úgy gondolom, hogyha a jogtiszta Windows 8.1 van fent a gépén és ezen regisztrált a hagyományos módon (windows.com/10upgrade), akkor a következő órákban/napokban szépen le fog csorogni a szükséges telepítő fájlok, és értesíti, amikor készen áll a frissítésre. Ha az Insiderből származó Windows 10 van a gépén, akkor a programon belül kell érdeklődni a frissítés menetéről.
Ha nem regisztrált és Windows 8.1 van, akkor majd a Windows Update-en keresztül tudja frissíteni a gépét Windows 10-re jogosultság esetén. A bejelentett ingyenes frissítési ajánlat a következőt jelenti: ingyenesen frissíthetnek azokon a számítógépeken, amelynek tulajdonosa rendelkezik rá a Windows 7/8 megfelelő verziójának jogtiszta, számlával és/vagy más módon igazolt licencével. Önmagában az, hogy a Windows aktiválva van, még nem jelent jogtisztaságot. Ezt az ajánlatot 2016 júliusáig lehet elfogadni. Az Insider programban való részvétel nem jogosítja fel a végleges termék használatára.
Azoknak, akik regisztráltak a Windows 10-re:
Hullámokban megkezdtük a Windows 10 eljuttatását a már regisztráltak számára. Várja az értesítést!
Üdvözlettel,
A Microsoft Magyarország csapata"
én ezen keresztül telepítettem:
Mivel így nem kell várni meg semmi hülyeség.Magyar az egész,nem kellet se pendrivera se DVD-re másolni/kiírni. 1-2 óra alatt megvolt az egész.
A frissítés után a driverekkel volt egy kis gond de megoldottam azóta tökéletesen üzemel.
Nekem idáig bejön bár win 8.1 után egy kicsit fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!