Vkinek van olyan tapasztalata h a W10-en nem mennek cuccok?
Figyelt kérdés
Nem csak játékra gondolok hanem olyanokra mint Skype, Office, VLC, Nero....
Ezek ott is működnek ?
Csak mert nem tenném fel hiába, elnézést ha már kérdezték.
És köszi a válaszokat.
2015. aug. 1. 17:15
1/4 belapus válasza:
A többségük minden bizonnyal.
Remélhetőleg a sok hasonló kérdés fölöslegesnek tűnő megválaszolása után akad még olyan Windows 10-et használó is, aki hajlandó lesz kitérni a konkrét alkalmazásokra is.
2/4 anonim válasza:
Skype már beépítve érkezik, az biztosan jó. Officenál amelyik még támogatott (2007 vagy frissebb) az megy.
Általánosságban amelyik programnak volt új verziója az elmúlt néhány hónapban azok már előre megoldották a win10 kompatibilitást.
3/4 A kérdező kommentje:
Ok értem, köszönöm :)
2015. aug. 1. 19:20
4/4 Norbi658441 válasza:
Nekem nem nyílnak meg a képek csak rajzoló programban,és tegnap az Edge internet sem nyílt meg,de az megjavult,de a képeket még továbbra sem tudom megnyitni.Többire nincs panasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!