Kinek mi a a tapasztalata a Windows 10-zel kapcsolatban?
A jó és a rossz tapasztalatok is érdekelnek, de kérem, hogy csak olyan válaszoljon, aki már használatba is vette, és nem csak hónapok múlva fogja majd telepíteni, majd amikor már kiforrt rendszer lesz.
Ti találtatok benne hibát?
Kb órája használom, de nekem egyelőre tetszik. Win7ről váltottam.
Amúgy kérdés, ha netán újra akarom telepíteni majd egyszer valamikor akkor azt hogy?
Telepítőt esetleg beszerzek ncore-ról, de hogyan aktiválom, win7-es kulccsal esetleg?
Telepítőlemezt így tudsz létrehozni, a végén be kell jelentkezned a Microsoft fiókodba és a rendszer aktiválódik.
Amikor én frissítettem, akkor nálam a Start Menü nem mindig akarta az igazat. Sokszor nem akart megnyílni. Bosszantó, hogy a letöltött témák képtelek átszínezni a Start Menüt, a Tálcát és a fejlécet, illetve olyan alapvető programokat vettek ki a Start Menüből, mint a pl. a Wordpad vagy a Paint. Ezeke az alkalmazások továbbra is elérhetőek, de csak ha a Futtatásból indítjátok őket.
Nekem kicsit gagyi a Start, különösen a méretezhetőség hiánya. Ha növelem, csak a metró szekció növekedik, a bal oldali sávot nem tudom szélesíteni. Pedig sok hosszabb nevű mappa neve le van vágva.
Másik probléma, hogy nem lehet rá úgy programot kitűzni, mint ahogy a "most used" szekcióban vannak a programok, tehát a jumplist megtartásával.
Ami pozitívum, hogy végre a metró dolgok nem olyan erőszakosak. Ahol van, ott is beleolvad a környezetbe, kevésbé zavaró. A kinézet is tetszik, végre nem egyszínű a bejelentkező képernyő, és a többi. A működéssel nincs baj, se a stabilitással, és hülyeség, amit egy jómadár fentebb írt, az AMD driver teljesen jól funkcionál.
Még egy apró negatívum a hagyományos számológép és képnéző kiirtása, ezzel kényszerítve a felhasználót az UAC bekapcsolva tartására. Csúnya dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!