Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van aki már frissített windows...

Van aki már frissített windows 10-re? Nektek is több lett a boot idő?

Figyelt kérdés
Nálam ezelőtt win 8.1-el 8mp volt a boot, most win 10-el 21mp, ti is tapasztaltatok hasonlót SSD-vel, mi a probléma? Mindenhol azt írják, hogy gyorsabban bootol.
2015. júl. 30. 08:46
 1/7 anonim ***** válasza:
olyan mint a 8.1 szerintem.
2015. júl. 30. 08:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem az ellenkezője. Windows 7 Home Premium-ról álltam át, és hihetetlenül gyorsan kapcsolatban be. 10-15 másodperc. Nem tudom mit csinálták de jó lett. Memóriát se eszi annyira, a kinézett viszont elbújhat a 7 mellett, ez már olyan semmilyen. Az ikonok ott lent a tálcán borzasztóan csúnyák, csak vonalakból állnak. Nekem a csili vili 7 jóban tetszett ilyen téren. Minden másban viszont ez jobb.
2015. júl. 30. 08:50
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem is olyan mint win 8.1 en. Kb 15 mp.

Számomra abszolút lényegtelen, hogy 20, vagy 30 mp alatt áll fel a rendszer.

Most komolyan, nem mindegy ? :)

2015. júl. 30. 09:14
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem nem :D
2015. júl. 30. 09:24
 5/7 anonim ***** válasza:

...pedig a számítástechnikát nem idegbetegeknek találták ki... :-)

Nekem volt olyan programfejlesztésem, hogy csak az, hogy leforduljon forráskódból a program, futtatható kóddá, az tartott közel 1 percig, és nem is egy lassú gépen történt mindez! :-)

2015. júl. 30. 09:39
 6/7 anonim ***** válasza:

"...pedig a számítástechnikát nem idegbetegeknek találták ki... :-) "

a felhasználok nagy része pedig idegbeteg kocka ha ők nem lennének nem lenne ennyi pénz benne.

2015. júl. 30. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Windows 8.1-ről frissítettem. Szerintem olyan a Win10, mint a 8.1 sebességben. Abszolút nem ezt vártam az új Windowstól, borzasztóan ronda.
2015. júl. 31. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!