Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért van úgy mindenki oda a...

Miért van úgy mindenki oda a Windows 10ért?

Figyelt kérdés

Még teli lehet hibával, meg nemis asztali PC-re vagy laptopra van már tervezve, olyan mint ha Windows Phone-t használnék, tiszta sz-r. Könyörög az érintésre, nem erre lett ez tervezve.

Win 7 meg még a 8.1 is jóvolt, de ez, nekem nemigazán jött be eddig. Lehet ehhez is lessz egy Win 10.1 kiadás mint a 8 és 8.1, mert bugos f.ss az egész.

Kicsit elkapkodták ezt! :)

Ez csak az én véleményem megosztása! :)

Ti nektek mi a véleményetek erről, vagy csak nekem ilyen a meglátásom?

Köszi

2015. júl. 29. 13:25
1 2
 11/16 M@teee válasza:
A legnagyobb baj ott van, hogy sok biztonsággal kapcsolatos dolgot is fizetős frissítésekkel adnak így aki nem költ rá és nem torrentel az nagyon meg fogja szívni szóval szerintem ez az ingyen cucc is csak marketingfogás.
2015. aug. 4. 12:42
 12/16 A kérdező kommentje:

Hát az alap hogy marketingfogás, hiszen egykis plussz siker, pénz sosem árthat :)

Torrenten meg valóban megtalálható lessz, a legujjabb frissítésekkel, amit valjuk be sokan fognak használni. Hiszen nemgondolom hogy tulsokan rendelkeznének majd fizetett, legális windowsal és legális frissítésekkel.

2015. aug. 4. 13:06
 13/16 M@teee válasza:
A Windowsoknak csak kb. 10%-a eredeti. És ezt meg is lehet érteni. Amilyen árban vannak az op-rendszerek szerintem csak különböző intézmények (iskolák, irodák, munkahelyek) és ilyen full törvénytisztelő sznobok veszik meg, akik annyira sajnálják Bill bácsit (Bill Gates-t) a 79 milliárd dollarjával, meg az igen csak jól fizetett softwarefejlesztőket.
2015. aug. 5. 12:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Most már nem Gates van, hanem valaki más, most hirtelen a nevét nemtudom. Gondolom már Gates eleget keresett ahhoz hogy el éldegéljen.
2015. aug. 5. 15:21
 15/16 M@teee válasza:

Nem is tudtam, hogy Gatesnek ismeri azt a fogalmat, hogy:

Elég pénz.

2015. aug. 7. 13:11
 16/16 A kérdező kommentje:
Én csak feltételezem hogy ismeri, nemtudhatom xD
2015. aug. 7. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!