Miért van úgy mindenki oda a Windows 10ért?
Még teli lehet hibával, meg nemis asztali PC-re vagy laptopra van már tervezve, olyan mint ha Windows Phone-t használnék, tiszta sz-r. Könyörög az érintésre, nem erre lett ez tervezve.
Win 7 meg még a 8.1 is jóvolt, de ez, nekem nemigazán jött be eddig. Lehet ehhez is lessz egy Win 10.1 kiadás mint a 8 és 8.1, mert bugos f.ss az egész.
Kicsit elkapkodták ezt! :)
Ez csak az én véleményem megosztása! :)
Ti nektek mi a véleményetek erről, vagy csak nekem ilyen a meglátásom?
Köszi
Szerintem semmivel sem jobb mint a 8/8.1 sőt..Rosszabb
Egyszer feltettem az inside prewievet lassú volt minden baja volt. Gondoltam áhh még csak teszt verzió és azért..Ma felraktam a rendeset,hát maradt minden ugyanolyan. Nekem nem tetszik ez a sok alkalmazás se rajta olyan mintha egy telefont használnék. Nagyon érezni rajta a windows 8.1 et is és egyáltalán nem szép rendszer szerintem ami még nem lenne gond de ez az állandó fagyás...Ez valami borzalmas..Maradok a Win 7 nél :)
"olyan mintha egy telefont használnék."
pontosan, ez már nem PC OS hanem Mobile szinte. Minden már érintésre van tervezve nem hagyományos kattintásra. Ez is elég nagy baj a Microsoft részéről.
Nekemsem tetszik.
Igen, Windows 8 tól kezdődött ez az egész, aztán pedig 8.1 most pedig a Win 10. Azért kicsit durva, 29.-e körül adták ki már az első nagy frissitést Win 10-hez, egy 1GB osat, most pedig hamarosan e hónapban jön még 2db azok is ilyen több GB méretűek lesznek, célja a rendszerstabilitás és a kompatibilitás elősegítése. Kérdem én akkor mi a reteknek kellet 29.én kidobni kapkodva ezt a sz*rt piacra dobni???
Bőven ráfért volna a javítani való. Sok tudatlan felhasználó meg, egyből "Úristen uj Windows, felkell rakni" igaz használni sem tudja, meg sír ez nem működik az nem működik, nem aktiválta, ez nem kompatibilis ....
Szóval én ezt nemigazán értem, a Microsoft és az userek részéről sem! De ha kell nekik az instabilitás, akkor csak nyugodtan. (sok gyökér -- tisztelet a párkivételnek)
A linuxról meg annyit, hogy régebben használtam (Ubuntu volt a kedvenc de UHU, SuSe használtam, ebből igazából a Ubuntu ami bejött) és megvoltam vele elégedve, nem fagyott be 1GB RAM on sem, semmi probléma nemvolt vele.
Csak mivel suliban is mindenhol Windows van, ezért inkább váltottam arra, konkrétan Win 7 és Win 8.1 re.
iOS re nemtudok mitmondani, látszatra Linuxos, aztán fene tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!