Nagy Pávián kérdése:
War thunder. (? )
Figyelt kérdés
Az a gondom támadt, hogy amikor megnyitom a launcher-t és bejön az a kis ablak ahol rá lehet kattintani, hogy play. Rákattintok eltűnik az a kis ablak és kész, nem indul el a játék és semmise történik. Letöltöttem újra, de ugyan ez. Valaki segítsen pls.2015. júl. 28. 14:02
2/7 A kérdező kommentje:
intel Pnetium G860,4 gb ram,sapphire 7750 1 gb,win 7 64 bit...a konfiggal tuti nem lehet baj...mert 2 napja még játszottam vele és magas beállítások mellett 60 fps-el ment
2015. júl. 28. 14:25
3/7 anonim válasza:
És azóta nem csináltál semmit a gépeddel? Nem telepítettél fel, vagy töröltél le valamilyen programot? A többi játék elindul gond nélkül?
4/7 A kérdező kommentje:
nem...és épp ezért nem értem hogy mi lehet a gondja...se kép se hang..legalább valami hibaüzenetet adna
2015. júl. 28. 16:09
6/7 A kérdező kommentje:
azt még nem
2015. júl. 28. 16:29
7/7 A kérdező kommentje:
hát nem nagyon jó :/
2015. júl. 28. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!