Mi történt a War thunder című játékkal?
Figyelt kérdés
Eddig mindig realisztikus csatát játszottam, de egy időre abbahagytam. most újra elkezdtem (2-3 hét kihagyás) és most nem látszódnak ugyan úgy realisztikus módban a tankok a térképen, nincs az ellenség harckocsija fölött piros felirat stb. Ez eddig a szimulátor módban volt így. Most mi változott???2015. márc. 27. 18:19
1/5 anonim válasza:
igazan elolvashatnad a patchek leirasait...
2/5 A kérdező kommentje:
Sajnos az angol tudásom nem a legjobb, ugyanis egy bő 10 éve németet tanulok, ezért kérdeztem inkább itt. Már ha ez téged nem zavar.....
2015. márc. 28. 06:35
3/5 anonim válasza:
akkor itt olvasgathatsz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. márc. 28. 19:42
5/5 A kérdező kommentje:
Leírnád a választ a kérdésemre, ha megkérlek? Mert lehet, hogy én vagyok már fáradt a meló után, de erről nem találok semmit azon az oldalon, amit küldtél. :S
2015. márc. 31. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!