Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Lassíthatja az a gépet hogy...

Lassíthatja az a gépet hogy az operációs rendszer nem külön meghajtón van?

Figyelt kérdés
most raktam újra a gépemet és nem külön meghajtóra raktam az operációs rendszert hanem ugyan arra amire telepíteni akarom a játékokat
2015. júl. 25. 07:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Mióta kell egyáltalán külön meghajtóra tenni a játékokat? Nem hiszem hogy annyira lassulna.
2015. júl. 25. 07:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Van, aki szerint igen, van aki szerint nem.

Szerintem jobb ha külön merevlemezen(SSD/HDD-n) (nem külön partíción mert akkor végül is ugyn ott van) vannak a játékok.

2015. júl. 25. 08:09
 3/6 anonim ***** válasza:

^

Az édesmindegy, hogy külön partícion van-e, hiszen attól még ugyanaz lesz a lemez, ugyanúgy használja egyszerre a játék és a rendszer is, semmi teljesítményplusz nincs abból, ha külön partíción van a játék. Az viszont már igenis ér valamit, ha külön meghajtón van, hiszen pár játék (GTA V akár) nagy mennyiségű adatot ír, és egy lassabb merevlemeznél már gondot jelenthet a háttérfolyamatok miatt.

2015. júl. 25. 08:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Kulon particio = a merevlemezen kulon hely. Kevesebbet ugral az alvasofej ha csak az egyiket jarja be, persze erdemes kiszamolni, hogy melyik tanyerra kerul pontosan es azon belul is hova. Ugy van csak haszna (gyorsasagban) a kulon particionaknak.
2015. júl. 25. 08:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszer olvassa a rendszert és azt, ami fut a háttérben, és egyszer olvassa a játékot. Gondold végig legalább, mielőtt leírod.
2015. júl. 25. 12:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Végig gondoltam, szervereket is így szoktam telepíteni és mérhetően gyorsabban áll fel a rendszer, töredezettséggel se nagyon kell foglalkozni.
2015. júl. 25. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!