Csak nekem van az, hogy ha Fraps 3.5.99-cel felveszem a videót, akkor óriási méretet ír ki?
Figyelt kérdés
Ha felveszek akár egy 3 perces videót, arra is azt írja ki,hogy 2 GB nagyságú. Nem értem,hogy ez miért van. Optionsban nem lehetne beállítani,hogy kisebb méretű legyen?2015. júl. 24. 22:11
1/8 anonim válasza:
Mert nem használsz videótömörítést. Ha nincs Xvid tömörítő a gépeden, szedd le és állítsd be, hogy azt használja.
2/8 anonim válasza:
Tömörítetlenül veszi fel, nem lehet benne ilyet állítgatni. FPS-t limitálhatod illetve felezett felbontásra kényszerítheted a beállításainál.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2015. júl. 24. 22:17
4/8 anonim válasza:
#1 a fraps nem tud tömöríteni, se menet közben, se utólag.
5/8 anonim válasza:
Jó, még sosem használtam Fraps-t. Akkor a videó felvétele után egy ffmpeg-gel rá lehet mozdulni a témára.
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor ezt meg tudnátok fogalmazni úgy,hogy értsem is? Kérlek :-)
2015. júl. 24. 22:23
7/8 anonim válasza:
Ha legalább 600-as sorozatú Nvidia GTX kártyád van, vagy GCN alapú Radeon (legalább HD7000-es sorozat), akkor vágd ki a pïcsába a Frapsot, ahová való és használj Nvidia ShadowPlayt/AMD Game DVR-t. Ezek tudnak tömöríteni és sokkal kevésbé terhelik a gépet felvétel közben.
8/8 anonim válasza:
Szia az én Fraps-em is ilyen, de a felvétel után lekonvertálom a Total Video Converted programmal, és a több gigásból, lesz pár megás :) Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!