Az Avira vírusírtó miért nem engedi, hogy Crack-et töltsek le?
Figyelt kérdés
Az AVS Video Edtor 7.1.2.262-höz akarok Crack-et letölteni, de a Avira folyton kiírja h vírus, és le kell törölnie (meg h nincs elég rendzserelőforrás a kért folyamat befejezéséhez) érdekes, amíg Avast volt, addig nem volt ilyne probléma..... mi ártalmas dolog lehet egy Crack-elt fájlba? Előre is köszönöm a válaszokat!2015. júl. 23. 12:32
1/6 anonim válasza:
Mert ki kell kapcsolni addig. Mint minden vírusirtót.
2/6 anonim válasza:
Semmi ártalmasnak nem kéne benne lennie persze lehet. Próbáld más oldalról ha ott is ezt irja akk kapcsold ki amid lejön, szerintem nem lesz semmi gond ha letöltöd.
3/6 anonim válasza:
Az se mindegy honnan szeded a cracket, van mikor tényleg vírus.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából már csináltam ezt, de akkor azt hittem h a Binary File-ba van vmi rossz, mert csak annál írta ki, most már másnál is kiírja......
2015. júl. 23. 12:34
5/6 anonim válasza:
#1: víruskeresőt csak nagyon indokolt esetben kapcsolunk ki. Egy ismeretlen helyről származó, illegális céllal íródott végrehajtható állomány letöltése és elindítása nem ez a szituáció.
Kérdező, egy crack-elt fájlban bármilyen kártékony program lehet és ha kikapcsolod a víruskeresőt, nem is fogod megtudni, volt-e benne, csak amikor már mindegy. Értem én, hogy kell az a program és nem akarsz fizetni érte, csak gondold át, mennyire teszed védtelennné a rendszert miatta.
6/6 anonim válasza:
Vagy cseréld avirusirtód valami jobbra. Pl.: Eset Smart Security, de ha nem akarsz fizetni érte különböző oldalakon találsz felhasználóneveket meg jelszavakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!