Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Az Avira vírusírtó miért nem...

Az Avira vírusírtó miért nem engedi, hogy Crack-et töltsek le?

Figyelt kérdés
Az AVS Video Edtor 7.1.2.262-höz akarok Crack-et letölteni, de a Avira folyton kiírja h vírus, és le kell törölnie (meg h nincs elég rendzserelőforrás a kért folyamat befejezéséhez) érdekes, amíg Avast volt, addig nem volt ilyne probléma..... mi ártalmas dolog lehet egy Crack-elt fájlba? Előre is köszönöm a válaszokat!
2015. júl. 23. 12:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Mert ki kell kapcsolni addig. Mint minden vírusirtót.
2015. júl. 23. 12:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Semmi ártalmasnak nem kéne benne lennie persze lehet. Próbáld más oldalról ha ott is ezt irja akk kapcsold ki amid lejön, szerintem nem lesz semmi gond ha letöltöd.
2015. júl. 23. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Az se mindegy honnan szeded a cracket, van mikor tényleg vírus.
2015. júl. 23. 12:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Igazából már csináltam ezt, de akkor azt hittem h a Binary File-ba van vmi rossz, mert csak annál írta ki, most már másnál is kiírja......
2015. júl. 23. 12:34
 5/6 anonim ***** válasza:

#1: víruskeresőt csak nagyon indokolt esetben kapcsolunk ki. Egy ismeretlen helyről származó, illegális céllal íródott végrehajtható állomány letöltése és elindítása nem ez a szituáció.

Kérdező, egy crack-elt fájlban bármilyen kártékony program lehet és ha kikapcsolod a víruskeresőt, nem is fogod megtudni, volt-e benne, csak amikor már mindegy. Értem én, hogy kell az a program és nem akarsz fizetni érte, csak gondold át, mennyire teszed védtelennné a rendszert miatta.

2015. júl. 23. 15:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Vagy cseréld avirusirtód valami jobbra. Pl.: Eset Smart Security, de ha nem akarsz fizetni érte különböző oldalakon találsz felhasználóneveket meg jelszavakat.
2015. júl. 27. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!