Milyen avi-daraboló programok vannak?
1080p-s avi nincsen. ami 1080p az maximum mkv.
amugy meg: [link]
szepen elkezded gepelni, hogy: avi dar.... és már meg is jelenik neked hogy avi darabolás virtualdub.
virtualdub-al tudod vagdosni.
Nekem ez vált be:
Ultra Video Splitter
Nem ingyenes,minta Virtual Dub,de kényelmesebb.
/Elsőnek.Ő konvertálta,csak jobban tudja mit csinált,nem? :) /
Így van, akár h.264-et is használhatsz AVI tokozás mellé, 1080p-ben (van is egy ilyen filmem), csak a sok ratyi DivX lejátszó nem fogja vinni. PC-n teljesen rendben, de akkor inkább MPEG4.
Ami a kérdést illeti, Avidemux is jó lehet neked. De hogy őszinte legyek, ha alacsonyabb felbontásról skáláztad fel 1080p-be az nem szebb, de rondább lesz úgyis.
Köszi a válaszokat!
Az Avidemux-ot próbáltam, de nekem nem sikerült vele munkálkodni. Az lett a vége, hogy a videó-konvertáló programomban beállítottam, hogy 4 szakaszban alakítson át MKV-ból AVI-ba, és így már minden frankó. A baj az, hogy a DVD-felvevő nem játsza le. Még két részt nem írtam ki. Azokat átkonvertálom; az egyiket MPEG1-be, a másikat MPEG2-be. Talán majd úgy lejátsza. Ha nem akkor jöhet az MPEG4. Talán...bár nem fűzök hozzá sok reményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!