Milyen fájldaraboló programok léteznek amivel egy ISO fájlt is tetszés szerinti részre szét tudok szedni? (ha lehet akkor magyar nyelvűt)?
Nem!
Én megpróbáltam több iso fájlal is de azt írta ki hogy "Fájlírási hiba" vagy valami hasonló, vag yazt hogy "-a fájl neve- hez rakja be a lemezt".
Nem tudom hogy miért nem sikerül!
Pedig úgy csinálom hogy rákattintok az iso-ra, aztán Fájl --> Fájldarabolás --> 700MB --> 21 %-ig elment de aztán kiírta
Kipróbáltam egy nem regisztrált próbaverziót - total commander - és azzal hiba nélkül sikerült darabolni. Tehát a program képes rá, esetleg próbálj egy újat letölteni és azzal megcsinálni. Vagy nézd meg van-e elég szabad hely a fájlok létrehozásához.
Mindkét programmal a darabolás után saját formátumú fájlokat kapsz, az iso használatához először ezeket a merevlemezre kell másolni (ha kiírtad), majd ki kell bontani őket (összeilleszteni), és miután megkaptad a teljes iso-t, utána lehet azt mountolni.
Olyan program nincs, ami neked 1 db iso-ból több iso-t csinál, és egymás után bekéri a lemezeket.
Én egy 6,7 gigás iso-t próbáltam egy 76GB szabad hellyel rendelkező D meghajtóra szétszedni, de nem sikerült.
Egy játék telepítője volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!