Hogyan telepítsem fel az Adobe Flashplayert, ha a Mozilla nem engedélyezi?
Próbáltam többször is feltelepíteni, de nem engedélyezte. Kiírta, hogy a nem lehetséges, mert a Mozilla nem engedi.
Valójában nem szeretném letörölni a Mozillát, inkább csak azt szeretném, hogy a Mozilla letörlése nélkül is fel tudjam telepíteni az Adobe Flashplayert.
Illetve az is lehet, hogy rossz oldalról töltöttem le a flashplayert, ezért ha tudtok, akkor kérem linkeljetek egy oldalt, ahonnét le tudom tölteni őket.
Adobe Flashplayer:
(középen az "Optional offer"-nél vedd ki a pipát, majd jobbra lent "Install now")
Sajnos nem találtam "Optional offer"-t, viszont így is sikerült feltelepíteni, mert találtam a neten olyat, amit a Mozilla is engedélyez. Viszont még így is van egy probléma. Hiába telepítettem föl, a legtöbb GYK-s hirdetés nem jön be (azt írja hogy bővítmény szükséges), illetve a legtöbb játék, és néhány videó sem. Milyen adobe bővítmények kellenek ahhoz, hogy normálisan mindent meg tudjon jeleníteni a gép?
Eddig csak a flashplayert töltöttem le.
Menü>Kiegészítők>Bővítmények
Itt legfelül van olyan, hogy bővítmények frissítésének ellenőrzése.
Valószínűleg a Java-t, meg a Flash Playert fogja kidobni, hogy elavultak.
Azért lett most letiltva, mert nemrég volt egy hackeres botrány, aminek során súlyos sebezhetőségek kerültek ki a Flash Playerből. Emiatt csak a legújabb verziót engedi úgy, hogy "Mindig aktiválva".
"Menü>Kiegészítők>Bővítmények"
A probléma ott kezdődik, hogy nem találom a menüt. Egyáltalán hol keressem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!