Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Laptop Windows 8.1 akkumulátor...

Laptop Windows 8.1 akkumulátor lemerülés?

Figyelt kérdés

Üdv,

Adott egy vadi új laptop (Dell 3542, Win 8.1). Reggel katt a leállításra (nem hibernáció, nem készenlét) 100% akkumulátor töltöttségnél. Leállás után töltő lehúz, majd táskába elrak.

Este elővesz, laptop nem indul akkumulátorról, csak töltővel. Indulás után Win írja hogy töltés, 1%.

Tehát egy nap alatt, a kikapcsolt gép akkumulátora 0-ra merül.

Valami tipp esetleg, hogy mi okozza ezt?

Köszi

2015. júl. 18. 08:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézd meg az eseménynaplót, van-e bejegyzés a reggeli leállítástól, az esti indulásig. Ha nincs, akkor felesleges a rendszerben keresni a hibát, ugyanis nem ott van. Legközelebb kikapcsolás után vedd ki néhány másodpercre az akkut, majd tedd vissza, így nézd meg, hogy lemerül-e estére. A gép kikapcsolt állapotában dugd rá a telefonod egy USB kábellel a gépre, annak kiderítésére, hogy kikapcsolt állapotban feszültség alatt vannak-e az USB portok. Ez is lehet a merülés forrása, bár ilyen esetben azért nem merülne le egy nap alatt.
2015. júl. 18. 14:00
 2/6 gaaltama válasza:

Üdv,

Nekem is ugyanez a probléma Dell 3542 laptopnál win 10en. Először azt gondoltam, hogy hamar hajtom le az LCD-t kikapcs után és emiatt csak alvóba megy, ugyanis nem mutatja semmilyen led, hogy áram alatt van e. De aztán, ha nem hajtom le csak simán kikapcsolom, akkor is lemerül estig. Lecsekkolom a fenti tippeket. Neked kiderült a probléma oka?

Köszi előre is!

Üdv: Tama

2015. okt. 13. 19:06
 3/6 anonim válasza:

SZiasztok!

Megoldódott a probléma? Nekem is ugyanez a szitu, ugyanaz a laptop... :S

2015. nov. 12. 05:42
 4/6 gureega válasza:
Nálam is ugyanez a probléma win 10 alatt dell 3542nél. win 8.1-el nálam nem jelentkezett hasonló dolog. Ha valakinek sikerült megoldást találnia azt szívesen fogadnám én is. Köszi
2015. dec. 24. 16:56
 5/6 anonim válasza:
Win 10 Dell M5110-nél meg az utóbbi frissítés óta kigyullad a fogaskerék ikon a laposon. Aztán ha elkezdek gépelni, csak úgy kidob netről és megnyit dolgokat. Érdekes dolgokat csinál. Azt hittem egy bug, amit egy nem optimalizált program okoz. Azt le is vettem. Egy hétig jó is volt, most megint hülyül és nagyon fel...
2016. febr. 24. 14:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Üdv,

most olvastam csak a kommenteket, bocs.

Szóval úgy tűnik, hogy ez a lemerülés valami Win 8.1 feature lehet, mert Win7et vagy Win10et telepítve nem jelentkezik.

2016. ápr. 1. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!